Li Ying Wu

Description:

Li Ying Wu er 21 år, har en fortid som forhandler for Yakuzaen og bærer altid sin families sværd.
Hun er udadvendt og engageret i sine medmennesker. Det vigtigste er dog altid, kejserens vej. Hun anser enhver relation som en familie eller forretnings-relation. Hendes forhandlertekniske evner gør hende god til at gennemskue mennesker og til sige hvad der behager dem og hvad de kan tro på.

Hendes hår er langt og mørkt. Som regel er det opsat i en knod, holdt sammen af et guldfarvet smykke. Hun bærer mange smykker, store øreringe, ringe og en halskæde med en mørkgrøn sten. Hendes tøj er flamboyant med fælser og krøs efter tidens mode, men med en markant traditionel japansk inspiration.

Ord:

“Kejserens vej er ikke lige. Men enhver kan lette den”
“Tavshed og ære”
“Han på jorden se os og lede os ad sin vej”
“Mit liv, mit sind og min ære i kejserens tjeneste” – omskrevet fra det oprindelige skrift “Mit liv, mit vid og min ære i kejserens tjeneste”

Bio:

Li Ying Wu voksede op med sin familie i sektor 14 i stade 1. Ying Wu-familien er en magtfuld og kejsertro Yakuza-familie.

Li blev opdaget som en søn, fordi hun var den ældste datter og familien ikke havde nogen sønner. Hun har to yngre søstre Wie og Jade. Fra hun var blot 13 år fungerede Li som forhandler for Yakuzaen. Hun var en dygtig forhandler, og fik kunder, kontakter og allierede til at føle sig godt tilpas i sit selskab.

Li’s forhandlertekniske evner blev ikke kun bemærket i Yakuzaen men også i Ordo Maleus. Da LI var 19 år fik Ben Xing Lash til opgave at finde hende og overbevise hende om at hun skulle lade sin indlemme i Inkvisitionen. Ben og Li havde i denne forbindelse et kortere romantisk forhold.
I dagene før Li blev tvunget til at forlade sin familie og tage til Ordo Maleus’s fort, aflagde hun en ed om evig troskab til familien ved et hemmeligt ritual. Her overrakte hendes far, Joh Ying Wu, hende familiens sværd. Et vibrosværd med sort skæfte og drageudskæringer.

I de to år Li efterfølgende brugte i inkvisitionens tjeneste var hun i en gruppe, der efterforskede en kult, der ønskede at påkalde en demon. Delingen mistede 3 medlemmer på en mission, og LI blev flyttet til en ny gruppe.

Li Ying Wu

Sektor Seraph KristofferThyregod Gittevelling